pátek 20. prosince 2013

20. 12. || Adventní kalendář


Tak, a je to tady. První den s dvacítkou, už jen 4 a jsou tu Vánoce!:) To tedy znamená, že nám zbývá posledních 5 úkolů...Uf, to to uteklo, že?:) Dnešní úkol je speciální. Vaším úkolem je sice zase uhádnout knížku podle popisu, tentokrát je to ale jedna z cen, na které se můžete těšit! Dnes večer ji odtajním.

Kniha je prvím dílem trilogie, která u nás vyšla v letech 2010 a 2011. Autorkou je talentovaná americká spisovatelka, která svou kariéru nastartovala jako autorka knih pro děti. Kniha byla zfilmována. Děj se odehrává v nespecifikovaném roce v budoucnosti ve vymyšlené zemi. Hlavní hrdinka pochází z velmi chudé rodiny. Její otec zemřel při katastrofě a ona se stará o svou matku a mladší sestru. Její život se ale změní a ona o něj náhle musí bojovat s horším nepřítelem, než se kterým se kdy setkala.

Název knihy mi klasicky pošlete na e-mail ronnies-books@volny.cz. Omlouvám se, že není aktualizovaná tabulka, ale nebyla jsem pár dní doma a včera padla do postele vyčerpáním:D Doplním večer.
Hezký den!:)

Žádné komentáře:

Okomentovat