pondělí 3. února 2014

Vampire Academy re-reading challenge

Zdravím všechny,
jelikož tu máme začátek nového měsíce, nedalo mi to, abych nevymyslela nějakou výzvu:) Jako každý re-reading tu už samozřejmě byla několikrát, ale myslím si, že je teď na ni správný čas!
Za měsíc totiž vstupuje do kin film Vampýrská akademie, který mi sice připadá spíš jako jakási parodie, nicméně mi vnuknul nápad přečíst si celou sérii znovu.
Pokud by tedy měl nekdo zájem přidat se k této výzvě, stačí udělat následující:
  • Do premiéry VA v českých kinech (6. 3.) přečíst co nejvíce dílů z této série (ideálně všech 6)
  • Přidat se do linkovače
  • Zveřejnit banner výzvy na blogu
  • Vytvořit článek na blogu o výzvě
  • Po přečtení každého dílu se zamyslet nad jeho názvem a napsat zdůvodnění do výše uvedeného článku
Co se týče ostatních výstupů, jsou čistě na vás...Můžete točit videa, psát recenze, shrnutí, cokoliv...Trvám jen na zamyšlením se nad názvem (u prvního dílu to tedy nebude zrovna těžké, ale ostatní mě zajímají).

 Tak, do toho! :)

Banner
 ronnies-books.blogspot.cz


3 komentáře:

  1. No, sice toho mám mraky, co bych měla číst, ale nejspíš neodolám a přidám se k tobě :D Ale první asi sáhnu po čtyřce pokrevních pout.

    OdpovědětVymazat
  2. Ksakru, napsat to předevčírem tak se aktivně zapojím, jenže já dneska už mám za sebou přečtené nejlepší části z jedničky dvojky a trojky a vůbec se mi nechce začít znovu od začátku :/ Ale máš pravdu, film bude asi spíše parodie na knihy než adaptace. Přeji hodně zdaru při re-readingu všem, kdo se zapojí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super projekt! Vampýrskou akademii zbožňuju a kdybych toho doma neměla na čtení tolik, hned bych se k tobě přidala. :) Líbí se mi to zamyšlení nad názvem knihy. :) A hodně štěstí!

    OdpovědětVymazat