neděle 29. listopadu 2015

Adventní kalendář už potřetí!


Máme tu první advent! To znamená, že začíná odpočítávání do Vánoc... A taky to znamená, že už je skoro čas obnovit mnou už dvakrát pořádanou soutěž Adventní kalendář!
Princip i pravidla zůstávají stejná, a ceny ještě nechám jako překvapení :)

Každý den od 1. do 24. prosince se v 8:00 na blogu objeví nějaký úkol, kterým může být cokoliv od zodpovězení otázky na oblíbenou knihu, přes vědomostní otázky až po pořízení fotografie či natočení videa. Splnění úkolu zahrnuje jeho odeslání na e-mail ronnies-books@volny.cz do 20:00 hodin dne, ke kterému je úkol přiřazen, později už úkol nebude považován za splněný. Výjimkou je úkol přiřazený k 1. 12., který můžete plnit až do 2. 12. 20:00.
Okamžikem odeslání prvního úkolu (což nemusí nutně být první úkol v kalendáři) se zapojujete do soutěže. Nemusíte se účastnit každý den, ale jelikož se za každý splněný úkol sbírají body, každodenní účast je jen a jen výhodou. Že se účastníte až po týdnu od zahájení soutěže? Nevadí, každý úkol je jinak obodovaný podle obtížnosti, takže i vy máte šanci:)
  • Soutěž trvá od 1. do 24. 12.
  • Soutěže se účastníte v okamžiku, kdy na e-mail ronnies-books@volny.cz pošlete splnění úkolu
  • E-mail musí obsahovat přezdívku a splnění úkolu
  • Každý úkol trvá pouze jeden den, a to ten, který je mu přiřazen v adventním kalendáři
  • Odpovídat můžete vždy do půlnoci toho daného dne s tím, že ve 20:00 se u úkolu objeví nápověda a pozdější správné odpovědi budou hodnoceny nižším počtem bodů
  • Tabulku s body budu aktualizovat a dávat na svůj FB profil
  • Soutěž je otevřena pouze pro účastníky s českou doručovací adresou (omlouvám se, poštovné do zahraničí je prostě drahé)
  • Soutěž bude vyhodnocena koncem prosince nebo během ledna

 Začínáme 1. prosince!

6 komentářů:

  1. Skvele vymyslene :), jen skoda ze na kazdy ukol neni vic casu. Posledni mesice jsem na netu minimalne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je to tak schválně, jako když otevíráš každý den jedno okénko... :) Každý den je čas od 8 ráno do půlnoci. Z minulých let ti můžu garantovat, že skoro nikdo neodpověděl na všech 24 úkolů a minule vyhrála slečna, která se zapojila až později. Takže i kdyby ses neúčastnila každý den, šance je vysoká :) A navíc, děláme to přece pro zábavu!

      Vymazat
    2. No jo. :) Pokusím se. Poslala jsem ti odpověď na tu mailovou adresu, přes kterou jsi mi odpovídala. Až pak jsem si všimla, že to asi není ta, kam máme zasílat odpovědi. A spamovat schránku jsem ti už nechtěla, takže jsem nový mail už nepsala. Pokud by s tím byl problém (zmatek), dej mi prosím vědět. :)

      Vymazat
    3. Mám nastavené přeposílání, proto jsem odpověděla z jiného mailu :) Ale tvou odpověď mám, neboj :)

      Vymazat
  2. Moc se mi to líbí :) ráda se zapojím :)

    OdpovědětVymazat