neděle 22. prosince 2013

Moje adventní neděle v obrazech

Dnes je skoro za námi poslední adventní neděle-Štedrý dne je už pozítří. Rozhodla jsem se s vámi podělit o to, co jsem dnes dělala, a to formou fotek.
Dnešní den jsem teoreticky začala dočtením Rozbřesku-to se mi totiž povedlo pár minut po půlnoci:)
S touto knihou jsem strávila dopoledne...A je naprosto výborná! Můj názor na ni očekávejte:) 
  
Takhle začínalo moje odpoledne-studovala jsem ingredience na cukroví.
 První jsem pekla pusinky, u jejichž přípravy se mi podařilo postříkat celou kuchyň sněhem a zaplácat ji tak, že mi uklízení zabralo půlku mládí:D Ale jsou dobré!:)
 
 No a tady můj poslední záslužný čin. Poprvé jsem dělala vosí hnízda (respektive stromečky), doma je neděláme. Už chápu proč-nikdo mi neřekl, jaká je to piplačka! U fotky nahoře jsem telefonovala s mojí nejlepší kaamrádkou, u toho plácala těsto do formiček a nadávala jako špaček. Fotka dole už je závěrečný stav s tím, že menší pixla už je snědená:D
...aneb ten pocit, když se přes hodinu patláte se cpaním těsta do formiček a jeho následným plněním krémem, a pak zjistíte, že se to vaše veledílo sní. Rychlostí blesku.

Krásný zbytek neděle!:)
Jak jste ji trávili vy?

2 komentáře:

  1. Cukroví mám už přes týden hotové, dnes mě čekalo plánované uklízení domu, které mi zabralo skoro celý den, takže jsem už teď jen mrtvě padla a snad přečtu pár stran před spaním. :-D Při pohledu na poslední fotky se mi sbíhají sliny. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. U nás peče babička, takže o cukroví se nestaráme a už jsem tak v půlce knížky 1984. Možná je to tím, že je to povinná literatura a ty by měly být už z principu nudné, vůbec mě totiž nebaví.. :/

    OdpovědětVymazat